woensdag 1 maart 2023

15 april Sprookje “De Gelaarsde kat”

Op zaterdag 15 april staat muziekliefhebbers in De Brink in Obdam iets bijzonders te wachten. Samen met toneelspel van Henk Dekker, Nico Klijn en Kristel Bankras nemen de muzikanten van Muzieklust je mee in het verhaal van de slimme kat die zijn baasje helpt om een prinses te veroveren.

Door de unieke combinatie van muziek en toneel brengen we het sprookje De Gelaarsde Kat tot leven. Door de schoonheid van muziek en de charme van het vertellen van verhalen samen te brengen, kan jong en oud zich laten betoveren door het sprookje. De muzikanten en toneelspelers zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

"Het orkest en de toneelspelers hebben hard gewerkt om het verhaal tot leven te brengen. Met ons concert willen we het publiek meenemen in de magische wereld van sprookjes en muziek. Het is een voorstelling die je niet wilt missen!" aldus voorzitter Ingrid de Boer.

De voorstelling voeren we zaterdag 15 april twee keer op. De eerste voorstelling is om 13.30 uur, de tweede om 16.00 uur. Kaartjes á €7,50 zijn, tegen contante betaling, te koop bij De Boer Woonprofessionals in Obdam.