Orkest

Muziekvereniging Muzieklust is in 1920 opgericht in Obdam. Het orkest bestaat uit een mix van 21 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 18 tot 89 jaar. Een deel van de muzikanten komt uit Obdam, maar ook uit Monnickendam, Schagen en Wieringerwerf.

Repetities

Muzieklust repeteert iedere dinsdagavond (met uitzondering van de zomer- en Kerstvakantie)van 19.45 tot 22.00 (met pauze) in dorpshuis De Brink. De fanfare bestaat op dit moment uit 21 spelende leden (3 bugels, 2 trompetten, 1 trombone, 2 hoorns, 2 bassen, 3 baritons, 6 saxofonisten en 2 slagwerkers). Daarnaast hebben wij nog een aantal leerlingen die worden opgeleid om met dit orkest mee te kunnen spelen. De fanfare wordt gedirigeerd door de heer Wim Hendriks.

Optredens

We geven elk jaar een paar voorstellingen, zoals het voorjaarsconcert en het openluchtconcert. Ook verlenen we muzikale medewerking aan Koningsdag, de 4 mei herdenking, de Avond4daagse, de Wielerronde en de Sinterklaasintocht in Obdam en met een kleiner gezelschap geven we onze muzikale medewerking aan de kerstviering.